Skyler Gisondo

Skyler Gisondo
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.7.1996
Doğum Yeri:Florida

ABD'li aktör.

Tatil Zamanı (2015), Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır (2014) ve İnanılmaz Örümcek-Adam (2012) filmleriyle tanınmıştır.

2009 yılında Bill Engvall Show'daki rolüyle Bir TV Dizisinde Olağanüstü Genç Oyuncu Performansı dalında Genç Artist ödülü kazandı.

Filmografi

2019 The Cat and the Moon
2019 Booksmart
2018 Time Freak
2018 Feast of the Seven Fishes
2017 Class Rank
2016 Hard Sell
2016 Monkey Up (Seslendirme)
2015 Tatil Zamanı
2014 Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Buttwhistle
2014 İnanilmaz Örümcek-Adam 2
2012 İnanılmaz Örümcek-Adam
2012 Üç Kafadarlar
2012 Treasure Buddies (Video - Seslendirme)
2011 Spooky Buddies (Video - Seslendirme)
2009 Santa Buddies (Video - Seslendirme)
2009 Space Buddies (Video - Seslendirme)
2008 Steven's Friend (Kısa Film)
2008 Zoraki Tatil
2008 For Heaven's Sake
2008 Snow Buddies (Video - Seslendirme)
2007 Walk Hard: The Dewey Cox Story
2007 Halloween
2006 Harika Köpekler (Video - Seslendirme)
2006 Jam

Televizyon

2018 Santa Clarita Diet
2017 Wet Hot American Summer: Ten Years Later
2017 Ride Overshare
2013 Bir Varmış Bir Yokmuş
2013 House of Lies
2013 Middle Age Rage (TV Filmi)
2012 Psych
2012 Isabel (TV Filmi)
2011 Fineas ve Förb (Seslendirme)
2011 Little in Common (TV Filmi)
2010 Hawthorne
2010 Eastwick
2009 American Dad! (Seslendirme)
2009 The Bill Engvall Show
2009 CSI: NY
2008 My Name Is Earl
2008 Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2007 Kanıt Peşinde
2007 I'm in Hell (TV Filmi)
2006 Drake & Josh
2006 ER
2006 Doktor House
2006 Criminal Minds
2005 Strong Medicine
2005 Cold Case
2005 Monk
2005 What I Like About You
2005 Herkes Raymond'i Sever
2005 Huff
2003 Miss Match
2003 Crazy Love (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Skyler Gisondo Fotoğrafları

Skyler Gisondo Fotoğrafları Skyler Gisondo Fotoğrafları Skyler Gisondo Fotoğrafları Skyler Gisondo Fotoğrafları Skyler Gisondo Fotoğrafları