Sofia Georgovassili

Sofia Georgovassili
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1980
Doğum Yeri:Patras

Yunan oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

The Love Europe Project (2019), Elmalar (2020) ve Nima (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Elmalar
2016 Nima
2015 Mikri Arktos
2012 Endemia (Kısa Film)
2012 Expiration Date (Kısa Film)
2011 Express Service (Kısa Film)
2010 O thanatos pou onireftika
2009 I periptosi Evridiki
2009 Mavro livadi

Yönetmen

2019 Cedar Wolf (Kısa Film)
2019 The Love Europe Project
2017 Proetoimasia (Kısa Film)
2013 And No More Shall We Part (Kısa Film)

Yapımcı

2017 Proetoimasia (Kısa Film)
2013 And No More Shall We Part (Kısa Film)

Senaryo

2019 Cedar Wolf (Kısa Film)
2019 The Love Europe Project
2017 Proetoimasia (Kısa Film)
2013 And No More Shall We Part (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Elmalar, Mila / Apples , 2020, Oyuncu

Sofia Georgovassili Fotoğrafları

Sofia Georgovassili FotoğraflarıSofia Georgovassili Fotoğrafları