Sofia Lesaffre

Sofia Lesaffre
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.4.1997

Fransız oyuncu.

For A Happy Life (2018), Seuls (2017) ve Sefiller (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Sefiller
2018 For A Happy Life
2017 Seuls
2016 La nuit rebelle
2016 Le ciel attendra
2015 Nous trois ou rien
2014 Amira (Kısa Film)
2014 Les trois frères, le retour
2012 Dalila (Kısa Film)
2011 Les Mythos

Televizyon

2020 Of Earth and Blood (TV Filmi)
2016 Ne m'abandonne pas (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Sofia Lesaffre Fotoğrafları

Sofia Lesaffre Fotoğrafları Sofia Lesaffre Fotoğrafları Sofia Lesaffre Fotoğrafları Sofia Lesaffre Fotoğrafları Sofia Lesaffre Fotoğrafları