Somer Karvan

Somer Karvan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.7.1966
Doğum Yeri:İzmir

Türk oyuncu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü ve Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur.

Oyunculuğa 1992 yılında Mahallenin Muhtarları dizisiyle başladı. 2003 yılına kadar sadece tiyatro ve dizilerde oyunculuk yaptıktan sonra İnşaat filmiyle sinemaya da adım attı. Hayat Bilgisi (2003), En Son Babalar Duyar (2002) dizileri ve Recep İvedik (2007), Bir Gevrek, Bir Boyoz, İki de Kumru (2010) ve Acı Tatlı Ekşi (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Recep İvedik 6
2017 Acı Tatlı Ekşi
2015 Hayat Öpücüğü
2010 Bir Gevrek, Bir Boyoz, İki de Kumru
2007 Recep İvedik
2007 Avrupalı
2003 İnşaat

Televizyon

2017 Olmaz Böyle Şey (TV Filmi)
2011 Farklı Boyut
2009 Yalancısın Sen
2007 Yaralı Yürek
2007 Genco
2006 Gönül
2005 İlk Göz Ağrısı
2005 Beşinci Boyut
2005 Büyük Buluşma
2003 Çınaraltı
2003 Sevdim Seni Bir Kere
2003 Hayat Bilgisi
2002 Yarım Elma
2002 En Son Babalar Duyar
2000 Ona Bakma Bana Bak
2000 Kırık Zar (TV Filmi)
1997 Yasemince
1995 Çiçek Taksi
1992 Mahallenin Muhtarları

Görev Aldığı Yapımlar

Somer Karvan Fotoğrafları

Somer Karvan Fotoğrafları Somer Karvan Fotoğrafları Somer Karvan Fotoğrafları Somer Karvan Fotoğrafları Somer Karvan Fotoğrafları