Sophia Ali

Sophia Ali
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :7.11.1995
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu.

Tam adı Sophia Taylor Ramseyer Ali'dir. Grey's Anatomy (2005), Doğruluk mu Cesaret mi? (2018) ve Everybody Wants Some!! (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Uncharted
2021 India Sweets and Spices
2020 The F*** Happened
2019 Kygo & Chelsea Cutler: Not Ok (Kısa Video)
2019 How's the World Treating You? (Kısa Film)
2018 Drake Bell: Honest (Kısa Film)
2018 Doğruluk mu Cesaret mi?
2017 Immortals (Kısa Film)
2017 Bad Kids of Crestview Academy
2016 Everybody Wants Some!!
2016 Mono
2015 Walking with the Dead
2008 Barney: Celebrating Around the World (Video)
2008 The Longshots
2007 Missionary Man
2006 Barney: Let's Make Music (Video)

Televizyon

2020 The Wilds
2019 Grey's Anatomy
2018 The Mick
2018 Grey's Anatomy: B-Team
2018 Famous in Love
2017 The Mindy Project
2016 The Disappearing Girl
2016 Faking It
2014 Tyrant
2012 Melissa ve Joey
2011 CSI: Miami
2010 Haydi Çalkala
2008 The Tonight Show with Jay Leno
2006 Barney & Friends
2003 K Street

Görev Aldığı Yapımlar

Sophia Ali Fotoğrafları

Sophia Ali FotoğraflarıSophia Ali FotoğraflarıSophia Ali FotoğraflarıSophia Ali FotoğraflarıSophia Ali Fotoğrafları