Sophie Cookson

Sophie Cookson
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :15.5.1990
Doğum Yeri:West Sussex

İngiliz aktris.

Tam adı Sophie Louise Cookson'dur. 2014 yılı yapımı Kingsman: The Secret Service ve 2017'de çekilen Kingsman: The Golden Circle filminde gizli ajan Roxanne 'Roxy' Morton karakterini canlandırmıştır.

Sussex'te doğdu ve büyüdü. Çocukluktan beri şarkı ve müzik tiyatrosunda yer aldı. Japonya'yı gezen bir tiyatro şirketinin parçası olduktan sonra sanat tarihi ve Arapça eğitimi için oyunculuk görevinden ayrılmaya karar verdi. Bununla birlikte kısa bir süre oyunculuk kariyerine devam etmek üzere ayrıldı ve Oxford School of Drama'ya üç yıl devam etti ve 2013'te mezun oldu.

Filmografi

2020 Infinite
2020 Emperor
2019 Greed
2018 Ashes in the Snow
2017 Pleader (Kısa Film)
2017 Kingsman: Altın Çember
2017 Korku Kayıtları
2016 Avcı: Kış Savaşı
2014 Kingsman: Gizli Servis

Televizyon

2017 Gypsy
2014 Unknown Heart (TV Filmi)
2014 Rosamunde Pilcher
2013 Moonfleet (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Sophie Cookson Fotoğrafları

Sophie Cookson Fotoğrafları Sophie Cookson Fotoğrafları Sophie Cookson Fotoğrafları Sophie Cookson Fotoğrafları Sophie Cookson Fotoğrafları