Souleymane Dicko

Souleymane Dicko
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :26.08.1966

Fransız rapçi ve oyuncu.

Sahnede Solo lakabını kullanmaktadır. Protesto (1995), Simon Killer (2012) ve İki Kişilik Aile (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2017 La fête est finie
2016 İki Kişilik Aile
2015 Le chant des mygales (Kısa Film)
2012 Simon Killer
2010 Mon pote
2009 Demi-deuil (Kısa Film)
2008 Babil M.S.
2005 Gettin' Da Munchies (Video)
1995 Protesto

Televizyon

2003 Les enquêtes d'Éloïse Rome
2002 Navarro
2001 Les boeuf-carottes

Görev Aldığı Yapımlar

Souleymane Dicko Fotoğrafları

Souleymane Dicko Fotoğrafları