Soydan Soydaş

Soydan Soydaş
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :18.6.1974
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu.

Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 1993 yılında Ferhunda Hanımlar dizisiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Kedi Özledi (2013), Küçük Ağa (2014) ve Çilek (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Hür Köle
2019 Kalpten Gerdanlık
2019 Bozkır
2017 Kaç Kaçabilirsen
2015 Helak: Kayıp Köy
2014 Çilek
2013 Kedi Özledi
2013 Eksik Sayfalar
2009 Çıngıraklı Top

Televizyon

2019 Verda
2018 Arka Sokaklar
2015 Küçük Kıyamet
2014 Vahyin İzinde
2014 Küçük Ağa
2014 Güllerin Savaşı
2010 Mükemmel Çift
2010 Makber
2010 Kızım Nerede?
2008 Aman Annem Görmesin
2007 Senin Uğruna
2005 Gümüş
2005 Dönme Dolap
2005 Beşinci Boyut
1993 Ferhunde Hanımlar

Görev Aldığı Yapımlar

Soydan Soydaş Fotoğrafları

Soydan Soydaş Fotoğrafları Soydan Soydaş Fotoğrafları Soydan Soydaş Fotoğrafları Soydan Soydaş Fotoğrafları Soydan Soydaş Fotoğrafları