Stacy Martin

Stacy Martin
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1991
Doğum Yeri:Paris

Fransız aktris. 

İtiraf: Bölüm 1 (2013), İtiraf: Bölüm 2 (2013) ve Dünyanın Bütün Parası (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Joueurs
2019 Halo of Stars
2019 Salt Wound (Kısa Film)
2017 3 Way Junction
2019 Dernier amour
2018 Amanda
2018 Vox Lux
2017 Dünyanın Bütün Parası
2017 Godard ve Ben
2017 3 Way Junction
2017 Halo of Stars
2017 The Last Photograph
2017 Rosy
2015 Taj Mahal
2015 Tale of Tales
2015 The Childhood of a Leader
2015 The Lady in the Car with Glasses and a Gun
2015 High-Rise
2015 Winter
2015 Subjective Reality (Kısa Film)
2013 Nymphomaniac II
2013 Nymphomaniac I
2013 Hebronix: Viral (Kısa Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Stacy Martin Fotoğrafları

Stacy Martin Fotoğrafları Stacy Martin Fotoğrafları Stacy Martin Fotoğrafları Stacy Martin Fotoğrafları Stacy Martin Fotoğrafları