Stefano Accorsi

Stefano Accorsi
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.3.1971
Doğum Yeri:Bologna

İtalyan oyuncu.

1993 yılında Bologna'nın tiyatro okulundan mezun oldu ve sinemaya geçmeden önce birkaç yıl tiyatro oynadı. Cahil Periler (2001), Italian Race (2016) ve Io non ti conosco (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Lasciami andare
2019 Şans Tanrıçası
2019 Le défi du champion
2018 Une famille italienne
2018 Made in Italy
2017 Fortunata
2016 Italian Race
2014 La nostra terra
2013 L'arbitro
2013 Je voyage seule
2013 Io non ti conosco (Kısa Film)
2013 Bella di notte (Kısa Film - Anlatıcı)
2011 Une nuit dans Paris (Kısa Film)
2011 Ruggine
2011 La vita facile
2011 Aşkın Sessizliği
2010 Nous trois
2010 Encore un baiser
2009 Je ne dis pas non
2008 La Jeune Fille et les Loups
2008 Baby Blues
2007 Un baiser s'il vous plaît
2007 Les deux mondes
2007 Bir Ömür Yetmez
2006 Les brigades du Tigre
2006 Fidel'in Yüzünden
2005 Romanzo criminale
2005 Provincia meccanica
2004 Une romance italienne
2004 Ovunque sei
2002 Un viaggio chiamato amore
2001 Tabloid
2001 Son Öpücük
2001 Santa Maradona
2001 Oğul Odası
2001 Cahil Periler
2000 Nisan Devrimi
1999 Un uomo perbene
1999 Ormai è fatta!
1998 Radiofreccia
1998 I piccoli maestri
1997 Naja
1996 Vesna va veloce
1996 Ma génération
1996 Jack Frusciante è uscito dal gruppo
1995 Facciamo paradiso
1994 Strane storie
1992 Un posto
1992 Fratelli e sorelle

Televizyon

2019 1994
2017 1993
2016 The Young Pope
2015 1992
2013 Il clan dei camorristi
2013 Atto unico
2012 Mafiosa
2002 Le ragioni del cuore (Mini Dizi)
2002 Le jeune Casanova (TV Filmi)
2000 Come quando fuori piove (Mini Dizi)
1998 Aimer à tout prix (TV Filmi)
1995 Voci notturne (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Stefano Accorsi Fotoğrafları

Stefano Accorsi Fotoğrafları Stefano Accorsi Fotoğrafları Stefano Accorsi Fotoğrafları Stefano Accorsi Fotoğrafları Stefano Accorsi Fotoğrafları