Stéphane Varupenne

Stéphane Varupenne
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1900

Fransız komedyen ve oyuncu.

Godard ve Ben (2017), Petite maman (2021) ve Le dernier coup de marteau (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Petite maman
2020 Opération Finot (Kısa Film)
2017 Godard ve Ben
2016 Chocolat
2014 Le dernier coup de marteau

Televizyon

2019 Comédie-Française in cinemas
2015 Les trois soeurs (TV Filmi)
2015 Deux (TV Filmi - Anlatıcı)
2013 Casting(s)
2012 Ça ne peut pas continuer comme ça! (TV Filmi)
2009 L'avare (TV Filmi)
2008 Fanny (TV Filmi)
2003 L'amour au soleil (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Stéphane Varupenne Fotoğrafları

Stéphane Varupenne FotoğraflarıStéphane Varupenne FotoğraflarıStéphane Varupenne FotoğraflarıStéphane Varupenne FotoğraflarıStéphane Varupenne Fotoğrafları