Stephanie Arcila

Stephanie Arcila
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.03.1990
Doğum Yeri:Florida

ABD'li oyuncu.

Penny Dreadful: Melekler Şehri (2020), Here and Now (2018) ve Jenni Rivera: Mariposa de Barrio (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Gypsy Moon
2021 Nefesini Tut 2
2017 The Aliens
2015 Til Death Do Us Part (Kısa Film)
2015 22 Years (Kısa Film)
2015 Torture (Kısa Film)
2012 I Hate This Part (Kısa Film)

Televizyon

2020 Penny Dreadful: Melekler Şehri
2018 NCIS: Enquêtes spéciales
2018 Here and Now
2017 Milagros de Navidad (Mini Dizi)
2017 Jenni Rivera: Mariposa de Barrio
2017 Black-ish
2015 Supergirl
2012 Corazón Apasionado
2010 Ojo por ojo
2010 Aurora

Görev Aldığı Yapımlar

Stephanie Arcila Fotoğrafları

Stephanie Arcila FotoğraflarıStephanie Arcila FotoğraflarıStephanie Arcila FotoğraflarıStephanie Arcila FotoğraflarıStephanie Arcila Fotoğrafları