Stephen Gaghan

Stephen Gaghan
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :6.5.1965
Doğum Yeri:Kentucky

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Syriana (2005), Trafik (2000) ve Altın (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Dolittle
2016 Altın
2005 Syriana
2002 Abandon

Televizyon

2015 White City (TV Filmi)
2011 Metro (TV Filmi)

Yapımcı

2016 Bunker77

Televizyon

2019 Chambers
2015 White City (TV Filmi)
2011 Metro (TV Filmi)
1998 Sleepwalkers

Senaryo

2020 Dolittle
2013 Call of Duty: Ghosts (Video Oyunu)
2005 Syriana
2005 Havoc
2004 The Alamo
2002 Abandon
2000 Trafik
2000 Vur Emri

Televizyon

2011 Metro (TV Filmi)
1998 American Gothic
1997 Sleepwalkers
1997 The Practice
1995 New York Undercover

Oyuncu

2004 Alfie

Televizyon

2007 Entourge

Görev Aldığı Yapımlar

Stephen Gaghan Fotoğrafları

Stephen Gaghan Fotoğrafları Stephen Gaghan Fotoğrafları Stephen Gaghan Fotoğrafları Stephen Gaghan Fotoğrafları Stephen Gaghan Fotoğrafları