Storm Reid

Storm Reid
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.7.2003
Doğum Yeri:Atlanta

ABD'li aktris.

2018 yılı yapımı Zamanda Kıvrılma (A Wrinkle in Time) filmindeki Meg Murry karakteriyle tanınmıştır.

Reid üç yaşındayken oyunculuğa başladı. Önce küçük rollerde oynadıktan sonra 12 yaşında Akademi ödüllü Emily'de rol aldı. Bir sonraki büyük filmi, filmin başrol oyuncusu Jacob Latimore'un kız kardeşi Tina rolünü oynadığı Sleight'dı. Televizyonda ise The Thundermans, Adam DeVine's House Party, NCIS: Los Angeles ve Chicago P.D. dizileridir.

Filmografi

2021 The Suicide Squad
2020 The Invisible Man
2019 Don't Let Go
2018 Zamanda Kıvrılma
2018 Killing Winston Jones
2018 Jay Z: Family Feud ft. Beyoncé (Kısa Video)
2017 A Happening of Monumental Proportions
2016 Sleight
2016 Lea to the Rescue
2016 Santa's Boot Camp
2015 The Summoning
2013 The Spirit Game (Kısa Film)
2013 12 Years a Slave
2012 The Girls of Summer (Kısa Film)

Televizyon

2019 Euphoria
2019 The Bravest Knight (Seslendirme)
2019 When They See Us (Mini Dizi)
2015 White Water (TV Filmi)
2015 Chicago P.D.
2014 NCIS: Los Angeles
2014 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn
2013 Twang
2013 The Thundermans
2013 Adam DeVine's House Party
2012 A Cross to Bear (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Storm Reid Fotoğrafları

Storm Reid Fotoğrafları Storm Reid Fotoğrafları Storm Reid Fotoğrafları Storm Reid Fotoğrafları Storm Reid Fotoğrafları