Süleyman Felek

Süleyman Felek
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :25.9.1987
Doğum Yeri:Ordu

Türk oyuncu.

Oyunculuk eğitimine Oğuz Avcıoğlu eşliğinde Ankara'da başlamıştır. Daha sonra İstanbul'a gelerek Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. Çeşitli workshoplara katılmıştır. 2007 - 2009 yılları arasında Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol almıştır. 2009 - 2011 yılları arasında Beşiktaş Kültür Merkezi'de (BKM) oyuncu olarak görev almıştır. Söz (2017), Bir Yalnızlık Şarkısı (2019) ve Kızılelma (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Bir Yalnızlık Şarkısı
2012 Misafir (Kısa Film)

Televizyon

2019 Solucan (Mini Dizi)
2019 Söz
2017 Aşk Laftan Anlamaz
2015 Hatırla Gönül
2014 Kızılelma
2011 Arka Sıradakiler

Görev Aldığı Yapımlar

Süleyman Felek Fotoğrafları

Süleyman Felek Fotoğrafları Süleyman Felek Fotoğrafları Süleyman Felek Fotoğrafları Süleyman Felek Fotoğrafları Süleyman Felek Fotoğrafları