Suzanne Clément

Suzanne Clément
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :12.5.1969
Doğum Yeri:Montreal

Kanadalı oyuncu.

Mommy (2014), Laurence Anyways (2012) ve Les hauts et les bas de Sophie Paquin (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2018 Raoul Taburin
2018 Le jeu
2018 Birthmarked
2017 The Child Remains
2017 Numéro une
2017 Le rire de ma mère
2017 Espèces menacées
2017 Des plans sur la comète
2017 Le sens de la fête
2016 Les premiers les derniers
2016 Öbür Parçam
2015 La taularde
2015 Guibord s'en va-t-en guerre
2015 Early Winter
2014 Sitting on the Edge of Marlene
2014 À la vie
2014 Mommy
2014 Fall
2013 Amsterdam
2012 Laurence Anyways
2010 Y'en aura pas de facile
2010 Tromper le silence
2009 Annemi Öldürdüm
2008 Vallahi Ben Yapmadim
2008 Express (Kısa Film)
2007 La brunante
2005 L'audition
2001 Foie de canard et coeur de femme (Kısa Film)
2001 Atomic Saké (Kısa Film)
1999 Quand je serai parti... vous vivrez encore
1999 Opération Tango
1998 Viens dehors! (Kısa Film)
1998 2 secondes
1995 Günah Çıkarma

Televizyon

2020 Bulle
2017 Versailles
2017 La forêt (Mini Dizi)
2013 Unité 9
2010 Les rescapés
2009 Les hauts et les bas de Sophie Paquin
2005 Trudeau II: Maverick in the Making (TV Filmi)
2005 Cover-Girl
2004 Smash
2004 Grande ourse
2002 Jean Duceppe (Mini Dizi)
2001 La vie, la vie
2000 L'ombre de l'épervier II
1997 Sous le signe du lion
1997 Cher Olivier (Mini Dizi)
1995 Scoop IV
1995 Les machos
1990 Watatatow
1982 Les Transistors

Görev Aldığı Yapımlar

Suzanne Clément Fotoğrafları

Suzanne Clément Fotoğrafları Suzanne Clément Fotoğrafları Suzanne Clément Fotoğrafları Suzanne Clément Fotoğrafları Suzanne Clément Fotoğrafları