Tadanobu Asano

Tadanobu Asano
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :27.11.1973
Doğum Yeri:Yokohama

Japon oyuncu ve müzisyen.

Asıl adı Tadanobu Satô'dur. Fried Dragon Fish (1993), Maboroshi no hikari (1995), Gohatto (1999) ve Zatoichi (2003) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Mortal Kombat
2020 Minamata
2019 Midway
2019 Chiwawa-chan
2018 Panku-zamurai, kirarete sôrô
2018 Kasane
2018 The Outsider
2017 Thor: Ragnarok
2017 Shinjuku suwan II
2017 Osanago warera ni umare
2016 Luo man di ke xiao wang shi
2016 Hoshikuzu kyôdai no aratana densetsu
2016 Harmonyum
2016 Silence
2015 Kishibe no tabi
2015 Kiseijuu: Kanketsuhen
2015 Haha to kuraseba
2015 Gurasuhoppâ
2014 Watashi no otoko
2014 Rupan sansei
2014 Ruined Heart: Another Lovestory Between a Criminal & a Whore
2014 Majo no takkyûbin
2014 Kiseijuu
2013 Thor: Karanlık Dünya
2013 Kiyosu kaigi
2013 47 Ronin
2012 Tsui no shintaku
2012 Ôgon o daite tobe
2012 Battleship
2012 Anata e
2011 Thor
2011 Sutekina kanashibari
2011 Korede iinoda! Eiga Akatsuka Fujio
2011 Gekkou no kamen
2010 Yoi ga sametara, uchi ni kaerô
2010 Ranbô to taiki
2010 42 One Dream Rush (Kısa Film)
2009 Viyon no tsuma
2009 Tsurugidake: Ten no ki
2009 Sunô purinsu: Kinjirareta koi no merodi
2009 Redline (Seslendirme)
2009 Donjû
2008 Yume no mani mani
2008 R246 Story
2008 Kâbê
2008 Buyusenki Battle Chronicles (Video)
2007 Sad Vacation
2007 Kimagure robotto (Kısa Video)
2007 Cengiz Han
2006 Hayalet Dalgalar
2006 Hana yori mo naho
2005 Umoregi
2005 Tôkyô zonbi
2005 Taga tameni
2005 Ranpo jigoku
2005 Naisu no mori: The First Contact
2005 Eri Eri rema sabakutani
2004 Vital
2004 Tori
2004 Survive Style 5+
2004 Chichi to kuraseba
2004 Cha no aji
2003 Zatoichi
2003 Watashi no guranpa
2003 Ruang rak noi nid mahasan
2003 Kôhî jikô
2003 Dead End Run
2002 Mizu no onna
2002 Akarui mirai
2001 Koroshiya 1
2001 Electric Dragon 80.000 V
2001 Distance
2000 Party 7
2000 Kaza-hana
2000 Gojô reisenki: Gojoe
1999 Sôseiji
1999 San tiao ren
1999 Jirai wo fundara sayônara
1999 Hakuchi
1999 Gohatto
1998 Samehada otoko to momojiri onna
1998 Rakka suru yugata
1998 Neji-shiki
1998 Motorola (Kısa Film)
1998 Love & Pop
1997 Yume no ginga
1997 Tokyo biyori
1996 wkw/tk/1996@7'55''hk.net (Kısa Film)
1996 Suwarôteiru
1996 Pikunikku
1996 Helpless
1996 Focus
1996 Acri
1995 Yonshimai monogatari
1995 Maboroshi no hikari
1994 119
1993 Nemuranai machi - Shinjuku same
1992 Seishun dendekedekedeke
1991 Aitsu
1990 Bataashi kingyo

Televizyon

2017 Keiji yugami (Mini Dizi)
2017 A Life: Itoshiki Hito (Mini Dizi)
2014 The Long Goodbye (Mini Dizi)
2011 Yonimo kimyô na monogatari Fall 2011 (TV Filmi)
2011 Sutekina kakushi dori -kanzen muketsu no concierge- (TV Filmi)
1993 Haru no ichizoku
1993 Fried Dragon Fish (TV Filmi)
1979 3-nen B-gumi Kinpachi Sensei

Video Oyunu

2011 Shadows of the Damned (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Tadanobu Asano Fotoğrafları

Tadanobu Asano Fotoğrafları Tadanobu Asano Fotoğrafları Tadanobu Asano Fotoğrafları Tadanobu Asano Fotoğrafları Tadanobu Asano Fotoğrafları