Talitha Bateman

Talitha Bateman
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :4.09.2002
Doğum Yeri:Kalifornia

ABD'li çocuk oyuncu. 

Annabelle: Creation'da Janice, The 5th Wave'de Teacup ve So B. It'de Heidi rolleriyle tanınmıştır. Televizyonda ise Hart of Dixie dizisinde Scarlett Kincaid rolünü canlandırdı.

Filmografi

2018 Simon vs. The Homo Sapiens Agenda
2018 Slenderman
2017 Vengeance: A Love Story
2017 Annabelle: Creation
2017 Geostorm
2017 The Boxcar Children: Surprise Island (Seslendirme)
2016 The 5th Wave
2016 Nine Lives
2016 So B. It
2015 The Hive

Televizyon

2017 Stuck in the Middle
2016 Mamma Dallas
2016 Furst Born
2015 Hart of Dixie
2014 Maker Shack Agency
2013 The Middle

Görev Aldığı Yapımlar

Talitha Bateman Fotoğrafları

Talitha Bateman FotoğraflarıTalitha Bateman FotoğraflarıTalitha Bateman FotoğraflarıTalitha Bateman FotoğraflarıTalitha Bateman Fotoğrafları