Tammy Blanchard

Tammy Blanchard
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.12.1976

ABD'li aktris.

Filmografi
Sinema
Deadline (film) (2009)
Cadillac Records (2008)
The Ramen Girl (2008)
The Good Shepherd (2006)
Bella (film) (2006)
Stealing Harvard (2002)

Televizyon
Amish Grace (2010)
Empire State (2009)
Living Proof (film uit 2008) (2008)
Sybil (2007)
When Angels Come to Town (2004)
We Were the Mulvaneys (2002)
Life with Judy Garland: Me and My Shadows (2001)

Görev Aldığı Yapımlar

Tammy Blanchard Fotoğrafları

Tammy Blanchard FotoğraflarıTammy Blanchard FotoğraflarıTammy Blanchard FotoğraflarıTammy Blanchard FotoğraflarıTammy Blanchard Fotoğrafları