Taner Cindoruk

Taner Cindoruk
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1900

Türk şair ve oyuncu. 

Kendisi gibi oyuncu olan Caner Cindoruk'un küçük kardeşidir.

Filmografi

2017 İki
2017 Aşık: Aşığın Gözü Kördür
2012 Seninki Kaç Para
2011 Devrimden Sonra

Televizyon

2013 İnadına Yaşamak
2011 Firar
2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki

Görev Aldığı Yapımlar

  • İki, İki , 2017, Oyuncu
  • Aşık, Aşık , 2016, Oyuncu

Taner Cindoruk Fotoğrafları

Taner Cindoruk FotoğraflarıTaner Cindoruk FotoğraflarıTaner Cindoruk FotoğraflarıTaner Cindoruk Fotoğrafları