Tarık Bayrak

Tarık Bayrak
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :5.7.2001
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Şişli Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunudur. İlk kez 2009 yılında Akasya Durağı dizisinde rol alarak oyunculuk yapmaya başladı. Ev Ödevi (2012), Kardeşim İçin Der'a (2018) filmleri ve özellikle Kardeş Payı (2014-2015) dizisiyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Mendilim Kekik Kokuyor
2018 Kardeşim İçin Der'a
2010 Mahpeyker Kösem Sultan

Televizyon

2015 Kardeş Payı
2015 Sevdam Alabor (Mini Dizi)
2013 Çalıkuşu
2013 Kendine Bir Şans Ver (TV Filmi)
2013 Niloya (Seslendirme)
2013 Davetsiz Misafir (TV Filmi)
2012 Babalar ve Evlatlar
2012 Ev Ödevi (TV Filmi)
2012 Farklı Desenler
2009 Akasya Durağı
2009 Arka Sokaklar

Görev Aldığı Yapımlar

Tarık Bayrak Fotoğrafları

Tarık Bayrak Fotoğrafları Tarık Bayrak Fotoğrafları Tarık Bayrak Fotoğrafları Tarık Bayrak Fotoğrafları Tarık Bayrak Fotoğrafları