Tarik Kopty

Tarik Kopty
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.8.1944
Doğum Yeri:Nasıra

Filistinli oyuncu.

The Promise (2011), Ömer (2013) ve Zaytoun (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Burası Cennet Olmalı
2019 It Must Be Heaven
2017 Wajib
2017 Ten Bell Tolls (Kısa Film)
2017 Holy Air
2017 Don Juan of Galilee
2016 Al Hallak (Kısa Film)
2016 Junction 48
2015 Quraweyoun (Kısa Film)
2014 Mars at Sunrise
2013 Bethlehem
2013 Ömer
2012 Amazing Love
2012 Zaytoun
2012 Inheritance
2010 Ish lelo selolari
2010 The Golden Pomegranate
2009 The Time That Remains
2009 Dog Days (Kısa Film)
2008 Limon ağacı
2007 The Little Traitor
2007 Bandonun Ziyareti
2006 BeShamayim Acherim
2004 The Syrian Bride
2004 Ha-Bsora Al-Pi Elohim
2003 Ha-Mangalistim

Televizyon

2017 Betoolot
2015 Dig
2011 The Promise (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Tarik Kopty Fotoğrafları

Tarik Kopty Fotoğrafları Tarik Kopty Fotoğrafları Tarik Kopty Fotoğrafları Tarik Kopty Fotoğrafları