Tate Taylor

Tate Taylor
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :3.4.1969
Doğum Yeri:Mississippi

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Duyguların Rengi (2011), Gerçeğin Parçaları (2010) ve Pretty Ugly People (2008) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Ma
2016 Trendeki Kız
2014 Get on Up
2011 Duyguların Rengi
2008 Pretty Ugly People
2003 Chicken Party (Kısa Film)

Televizyon

2015 Grace and Frankie

Yapımcı

2019 Ma
2014 Get on Up
2011 Duyguların Rengi
2008 Pretty Ugly People
2003 Chicken Party (Kısa Film)
2000 Auto Motives (Kısa Film)

Televizyon

2015 Grace and Frankie

Senaryo

2019 Ma
2011 Duyguların Rengi
2008 Pretty Ugly People
2003 Chicken Party (Kısa Film)

Oyuncu

2010 Love & Distrust (Video)
2010 Gerçeğin Parçaları
2008 Prop 8: The Musical (Kısa Film)
2008 Pretty Ugly People
2005 Wannabe
2004 Breakin' All the Rules
2003 Chicken Party (Kısa Film)
2002 I Spy
2001 Maymunlar Gezegeni
2001 The Journeyman
2000 Auto Motives (Kısa Film)
1997 Tatlı Yalanlar
1997 Stick Up (Kısa Film)

Televizyon

2008 Sordid Lives: The Series
2005 Queer as Folk
2003 A.U.S.A.
2002 The Drew Carey Show
2001 Six Feet Under
1999 Charmed

Video Oyunu

2002 Medal of Honor: Allied Assault (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Tate Taylor Fotoğrafları

Tate Taylor Fotoğrafları Tate Taylor Fotoğrafları Tate Taylor Fotoğrafları Tate Taylor Fotoğrafları Tate Taylor Fotoğrafları