Tatiana Maslany

Tatiana Maslany
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :22.9.1985
Doğum Yeri:Regina

Kanadalı oyuncu.

Tam adı Tatiana Gabrielle Maslany'dir. The Nativity, Being Erica ve Heartland gibi televizyon dizilerinde başrol oynadı. 2013'te, Maslany Picture Day adlı uzun metrajlı filmde oynadığı Clare rolüyle ACTA ve Cas & Dylan adlı bağımsız filmdeki performansıyla da Phillip Borsos Ödülünü kazandı. Maslany'in başrolünü oynadığı diğer önemli filmler Diary of the Dead ve Eastern Promises'tir.

Filmografi

2018 Destroyer
2018 Souls of Totality (Kısa Film)
2017 Stronger
2016 Öbür Parçam
2016 Two Lovers and a Bear
2016 Apart From Everything (Kısa Film)
2015 Woman in Gold
2014 Cas and Dylan
2012 Waiting for You (Kısa Film)
2012 The Vow
2012 Picture Day
2012 Blood Pressure
2011 Certain Prey
2011 Seven Sins: Lust (Kısa Film – Seslendirme)
2011 Darla (Kısa Film)
2011 The Entitled
2011 Violet & Daisy
2010 Up & Down (Kısa Film)
2010 In Redemption
2010 Toilet
2009 Defendor
2009 Grown Up Movie Star
2009 Hardwired
2008 Flash of Genius
2007 The Messengers
2007 Eastern Promises (Seslendirme)
2007 Diary of the Dead
2007 Late Fragment
2004 Ginger Snaps 2: Unleashed
2003 The Recital (Kısa Film)

Televizyon

2018 3Below: Tales of Arcadia (Seslendirme)
2018 Animals. (Seslendirme)
2018 Trollhunters
2017 Orphan Black
2016 Robot Chicken (Seslendirme)
2015 BoJack Horseman (Seslendirme)
2013 Cracked
2013 Captain Canuck (Seslendirme)
2013 Parks and Recreation
2012 World Without End
2011 Certain Prey (TV Filmi)
2011 Alphas
2010 Cra$h & Burn
2010 Bloodletting & Miraculous Cures
2010 The Nativity
2009 The Listener
2009 Being Erica
2008 An Old Fashioned Thanksgiving (TV Filmi)
2008 Instant Star
2008 Would Be Kings
2008 Flashpoint
2008 Heartland
2007 Stir of Echoes: The Homecoming (TV Filmi)
2007 Sabbatical (TV Filmi)
2007 The Robber Bride (TV Filmi)
2007 Redemption SK (Mini Dizi)
2006 Trapped! (TV Filmi)
2006 Booky Makes Her Mark (TV Filmi)
2006 Prairie Giant
2005 Dawn Anna (TV Filmi)
2004 Renegadepress.com
2002 2030 CE
1999 Subterranean Passage (Anlatıcı)
1997 Incredible Story Studios

Yapımcı

2017 Touch (Kısa Film)
2016 Öbür Parçam

Televizyon

2017 Orphan Black

Tiyatro

2012 Other People
2009 Dog Sees God: Confessions of a Teenage Blockhead
2007 A Christmas Carol
2006 George Dandin
2003 The Secret Garden
1995 Oliver!

Sesli Kitap

2015 Locke & Key

Ödülleri

2017 5. Kanada Ekran Ödülleri - En İyi Kadın Başrol Oyuncu Performansı, Orphan Black
2017 5. Kanada Ekran Ödülleri - Drama Dalında En İyi Televizyon Dizisi, Orphan Black
2017 5. Kanada Ekran Ödülleri - En İyi Kadın Başrol Oyuncu Performansı, The Other Half
2016 4. Kanada Ekran Ödülleri - En İyi Kadın Başrol Oyuncu Performansı, Orphan Black
2016 68. Primetime Emmy Ödülleri - En İyi Kadın Başrol Oyuncu Performansı, Orphan Black
2015 ACTRA Award - En Üstün Kadın Oyuncu Performansı, Orphan Black
2015 3. Kanada Ekran Ödülleri - En İyi Kadın Başrol Oyuncu Performansı, Orphan Black
2014 2. Kanada Ekran Ödülleri - En İyi Kadın Başrol Oyuncu Performansı, Orphan Black
2014 Gracie Awards - Seçkin Rolde Üstün Kadın Oyuncu, Orphan Black
2014 4. Eleştirmenlerin Seçimi TV Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu Performansı, Orphan Black
2014 Constellation Awards - En İyi Kadın Başrol Oyuncu Performansı, Orphan Black
2014 EWwy Awards - En İyi Kadın Başrol Oyuncu Performansı, Orphan Black
2013 ACTRA Award - En İyi Kadın Başrol Oyuncu Performansı, Picture Day
2013 3. Eleştirmenlerin Seçimi TV Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu, Orphan Black
2013 TCA Awards - Dramada Bireysel Başarı, Orphan Black
2013 Young Hollywood Awards - En İyi Kadın Oyuncu, Orphan Black
2013 Hamptons International Film Festival - Mükemmel Performans, Picture Day
2013 Whistler Film Festival - En İyi Kdın Oyuncu Borsos Film Ödülü, Cas and Dylan
2012 Whistler Film Festival - En İyi Kadın Oyuncu Borsos Film Ödülü, Picture Day
2010 Sundance Film Festival - Dünya Sineması Jüri Özel Oyunculuk Ödülü, Grown Up Movie Star
2010 Gemini Awards - En İyi Misafir Kadın Oyuncu, Bloodletting and Miraculous Cures
2009 Gemini Awards - En İyi Misafir Kadın Oyuncu, Flashpoint

Görev Aldığı Yapımlar

Tatiana Maslany Fotoğrafları

Tatiana Maslany Fotoğrafları Tatiana Maslany Fotoğrafları Tatiana Maslany Fotoğrafları Tatiana Maslany Fotoğrafları Tatiana Maslany Fotoğrafları