Tatiana Warden

Tatiana Warden
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

Kazak oyuncu.

Asıl adı Tatiana Michailovna Feskova'dır. 2013 yılı yapımı Southern Roots isimli kısa filmle oyunculuğa başladı. T.R.A.D.E. (2017), A Brilliant Monster (2018) ve Karabasan (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Waiting
2018 Just a Date (Kısa Film)
2019 Karabasan
2018 The Messenger (Kısa Film)
2018 Samiya (Kısa Film)
2018 Lady in Red Metal (Kısa Film)
2018 A Brilliant Monster
2018 Private Possession (Kısa Film)
2018 Final Thoughts (Kısa Film)
2018 G.I.A. (Seslendirme)
2017 The Bailey Case: Preternatural
2017 Careless (Kısa Film)
2016 Reed's Motel (Kısa Film)
2015 Kısa Film List (Kısa Film)
2014 Fathers & Daughters (Kısa Film)
2014 Possibly (Kısa Film)
2013 Southern Roots (Kısa Film)

Televizyon

2020 Vice Squad: Atlanta
2020 Vice Squad: NYC
2019 MacGyver
2018 Grey Room: The Saga (Mini Dizi)
2018 Backlash (Mini Dizi)
2018 BlackJack: Weddings Can Be Fatal (TV Filmi)
2017 Angel and the Beast (Mini Dizi)
2017 Replica
2017 Dream Weaver Chronicles
2017 T.R.A.D.E
2015 Chronos

Görev Aldığı Yapımlar

Tatiana Warden Fotoğrafları

Tatiana Warden Fotoğrafları Tatiana Warden Fotoğrafları Tatiana Warden Fotoğrafları Tatiana Warden Fotoğrafları Tatiana Warden Fotoğrafları