Tayfun Can Demirtaş

Tayfun Can Demirtaş
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :4.10.1995
Doğum Yeri:İzmir

Türk oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Oyunculuk yapmaya 2004 yılında tiyatroda bir çocuk oyunu ile başlamıştır. Ardından İzmir'de çeşitli tiyatrolarda sahneye çıkmıştır. 2010 yılında usta hayali Ayhan Adıgüzel ile çalışmaya başlamıştır ve onun çırağı olarak Hacivat Karagöz gibi Türk tiyatrosunun önemli karakterlerini canlandırmıştır. Aşk Kokusu, Sahte Hayat, Suç Kimde, Katil gibi kısa filmlerde rol almıştır. 2015 Türkiye Bağımsız Film Festivali'nde en iyi genç yönetmen ödülüne layık görülmüştür.

Filmografi

Yönetmen

2020 Cinni Nazar
2020 Humraz Cin Tarikatı
2016 El-Cinni Habis-Ruh (Kısa Film)
2015 Şiddet (Kısa Film)

Televizyon

2016 Nasıl Unutulur 2 Temmuz Sivas (TV Filmi)

Yapımcı

2020 Cinni Nazar
2015 Şiddet (Kısa Film)

Senaryo

2020 Cinni Nazar
2020 Humraz Cin Tarikatı
2016 El-Cinni Habis-Ruh (Kısa Film)
2015 Şiddet (Kısa Film)

Televizyon

2016 Nasıl Unutulur 2 Temmuz Sivas (TV Filmi)

Oyuncu

2015 Şiddet (Kısa Film)

Televizyon

2010 Tek Türkiye

Görev Aldığı Yapımlar

Tayfun Can Demirtaş Fotoğrafları

Tayfun Can Demirtaş Fotoğrafları Tayfun Can Demirtaş Fotoğrafları Tayfun Can Demirtaş Fotoğrafları