Taylor Ferguson

Taylor Ferguson
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.08.1988
Doğum Yeri:Montana

ABD'li oyuncu.

Glitch (2015), Homecoming Queens (2018) ve The Furies (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Peter Rabbit 2
2019 The Furies
2016 Young Labor (Kısa Film)
2016 Midnight Walk
2015 Off Record (Kısa Film)
2015 Fırtınanın Ortasında
2014 You Cut, I Choose (Kısa Film)
2014 Red Nuts (Kısa Film)
2014 Moving (Kısa Film)
2013 Dönüş
2012 The Bunker (Kısa Film)
2010 Not Even a Mouse (Kısa Film)
2010 Moving Day (Kısa Film)

Televizyon

2020 Clickbait
2019 Glitch
2018 Homecoming Queens (Mini Dizi)
2017 Cleverman
2016 Comedy Showroom: The Letdown (Kısa Film)
2014 The Killing Field (TV Filmi)
2013 It's a Date
2013 Deadbeat Dads
2013 Camp
2012 Miss Fisher's Murder Mysteries

Görev Aldığı Yapımlar

Taylor Ferguson Fotoğrafları

Taylor Ferguson FotoğraflarıTaylor Ferguson FotoğraflarıTaylor Ferguson FotoğraflarıTaylor Ferguson FotoğraflarıTaylor Ferguson Fotoğrafları