Tekin Temel

Tekin Temel
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.06.1968
Doğum Yeri:Manisa

Türk oyuncu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 1995 yılından itibaren Çiçek Taksi, Hür Adam, Aşk ve Günah, Acı Hayat, Sevdaluk ve İntikam gibi birçok film ve dizide oynadı. 46 Yok Olan (2016), Suskunlar (2012) ve Acı Hayat (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Elli Kelimelik Mektuplar
2017 Semur Şeytanın Kabilesi
2017 Firardayız
2010 Veda
2010 Hür Adam
2004 2 Genç Kız
2000 Oyunbozan
2000 Abuzer Kadayıf

Televizyon

2021 Kuruluş: Osman
2020 Afili Aşk
2019 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
2018 Masum Değiliz (Mini Dizi)
2018 Meryem
2016 46 Yok Olan
2016 Sevda Kuşun Kanadında
2015 Aşk ve Günah
2015 Aşkın Bedeli
2014 Memleket Hikayeleri – Deryalar (TV Filmi)
2014 Kaçak Gelinler
2014 İntikam
2013 Sevdaluk
2013 Güneşi Beklerken
2012 Suskunlar
2012 Merhaba Hayat
2010 Sensiz Yaşayamam
2010 Güz Gülleri
2010 Ezel
2009 Cam Kırıkları
2008 Gece Gündüz
2007 Oğlum İçin
2006 Acı Hayat
2005 Hırsız Polis
2004 Metro Palas (Mini Dizi)
2004 Büyük Buluşma
2004 Altın Kafes
2003 Kasabanın İncisi
2002 Çocuklar Duymasın
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2002 Reyting Hamdi
2001 Cinlerle Periler
2001 Bizim Aile
2000 Üvey Baba
2000 Çitlenbik Dergisi
2000 Zehirli Çiçek
2000 Kahkaha Show
2000 Dikkat Bebek Var
1999 Yılan Hikayesi
1999 Bize Ne Oldu (Mini Dizi)
1999 Ayrılsak da Beraberiz
1997 Ruhsar
1997 Böyle mi Olacaktı
1996 Tatlı Kaçıklar
1995 Çiçek Taksi

Görev Aldığı Yapımlar

Tekin Temel Fotoğrafları

Tekin Temel Fotoğrafları Tekin Temel Fotoğrafları Tekin Temel Fotoğrafları Tekin Temel Fotoğrafları Tekin Temel Fotoğrafları