Temmuz Gürkan Karaca

Temmuz Gürkan Karaca
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.7.1987
Doğum Yeri:Afyonkarahisar

Türk oyuncu.

İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi dizisinde yaşamıştır. Bu dizinin hemen ardından 2011 yılında Beni Affet dizisinde rol almıştır. Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (2010), Meteler (2019) ve Sen Anlat Karadeniz (2018) yapımlarıyla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Meteler

Televizyon

2018 Sen Anlat Karadeniz
2016 Sevda Kuşun Kanadında
2015 Deniz Yıldızı
2015 Unutma Beni
2014 Beni Affet
2010 Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi

Görev Aldığı Yapımlar

Temmuz Gürkan Karaca Fotoğrafları

Temmuz Gürkan Karaca Fotoğrafları Temmuz Gürkan Karaca Fotoğrafları Temmuz Gürkan Karaca Fotoğrafları Temmuz Gürkan Karaca Fotoğrafları Temmuz Gürkan Karaca Fotoğrafları