Teona Strugar Mitevska

Teona Strugar Mitevska
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :14.3.1974
Doğum Yeri:Üsküp

Makedon senarist, yapımcı ve yönetmen.

Veta (2001), Jas sum od Titov Veles (2007) ve Onun Adı Petrunya (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Onun Adı Petrunya
2017 When the Day Had No Name
2012 The Woman Who Brushed Off Her Tears
2007 Jas sum od Titov Veles
2004 Kako ubiv svetec
2001 Veta (Kısa Film)

Yapımcı

2013 Alerik (Kısa Film)
2013 Ni de jintian he wo de mingtian
2001 Quiet Hour (Kısa Film)

Senaryo

2019 Onun Adı Petrunya
2017 When the Day Had No Name
2013 Alerik (Kısa Film)
2012 The Woman Who Brushed Off Her Tears
2007 Jas sum od Titov Veles
2004 Kako ubiv svetec
2001 Veta (Kısa Film)

Oyuncu

1982 Edno Leto (TV Dizisi)

Görev Aldığı Yapımlar

Teona Strugar Mitevska Fotoğrafları

Teona Strugar Mitevska Fotoğrafları Teona Strugar Mitevska Fotoğrafları Teona Strugar Mitevska Fotoğrafları Teona Strugar Mitevska Fotoğrafları