Terence Stamp

Terence Stamp
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.7.1938
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Tam adı Terence Henry Stamp'tir. Dişi James Bond (1966), Düşen Kadın (1967), Bir Aşk Yetmez (1967), Priscilla Çöller Kraliçesi (1994) ve Denizci (1999) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Last Night in Soho
2019 Murder Mystery
2018 Viking Destiny
2017 Çarpık Evdeki Cesetler
2017 Acı Hasat
2016 Crow
2016 Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2014 Büyük Gözler
2013 Song for Marion: Deleted Scenes (Kısa Video)
2013 Dolandırıcılık Sanatı
2012 One Square Mile: London (Kısa Film – Seslendirme)
2012 Yarım Kalan Şarkı
2011 Kader Ajanları
2010 Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie (Seslendirme)
2009 Wanted: Weapons of Fate (Video Oyunu – Seslendirme)
2008 Wanted
2008 Toby Dammit
2008 Operasyon Valkyrie
2008 Flowers and Weeds (Short)
2008 Bay evet
2008 Akıllı ol
2007 September Dawn
2007 Halo 3 (Video Oyunu – Seslendirme)
2006 The Elder Scrolls IV: Oblivion (Video Oyunu – Seslendirme)
2006 9/11: The Twin Towers (Seslendirme)
2005 These Foolish Things
2005 Separate Lies
2005 Elektra
2005 Dead Fish
2003 The Kiss (Video)
2003 Perili köşk
2003 Patronun Kızı
2002 Çok Özel
2001 Revelation
2001 Benim Karım Artist
2000 Red Planet: Deleted Scenes (Kısa Video)
2000 Kırmızı Gezegen
1999 Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike
1999 Denizci
1999 Çatlak Yönetmen
1998 Kiss the Sky
1997 Love Walked In
1997 Bliss
1996 Tiré à part
1994 Priscilla Çöller Kraliçesi
1993 Gerçek McCoy
1991 Beltenebros
1990 Stranger in the House
1990 Gerçek Risk
1988 Yabancılar
1988 Genç Silahşorlar
1987 Sicilyalı Dönüyor
1987 Borsa
1986 Link
1986 Legal Eagles
1986 Hud
1984 The Company of Wolves
1984 Kiralık Katiller
1983 The Bloody Chamber (Kısa Film)
1982 Morte in Vaticano
1981 Misterio en la isla de los monstruos
1980 Süpermen 2
1979 Meetings with Remarkable Men
1979 Licanthropus, il figlio della notte
1979 Amo non amo
1978 Süpermen
1978 Striptease
1977 Black-Out
1975 Hu-Man
1975 Divina creatura
1971 Una stagione all'inferno
1970 Aklını Arayan Adam
1968 Teorema
1968 Şeytanın Kurbanları
1968 İntikam Deresi
1967 Düşen Kadın
1967 Bir Aşk Yetmez
1966 Dişi James Bond
1965 Korkunç Koleksiyoncu
1962 Term of Trial
1962 Genç Korsanlar

Televizyon

2016 The Krays: The Prison Years (Belgesel Film)
2011 Smallville (Seslendirme)
2003 Static Shock (Mini Dizi – Seslendirme)
1998 The Hunger
1996 Mindbender (TV Filmi)
1986 The Deadly Recruits (TV Filmi)
1986 The Alamut Ambush (TV Filmi)
1986 Cold War Killers (TV Filmi)
1983 Chessgame
1978 Bağdat Hırsızının Son Maceraları (TV Filmi)
1965 New Release

Yönetmen

1990 Stranger in the House

Yapımcı

1975 Hu-Man

Senaryo

1990 Stranger in the House

Görev Aldığı Yapımlar

Terence Stamp Fotoğrafları

Terence Stamp Fotoğrafları Terence Stamp Fotoğrafları Terence Stamp Fotoğrafları Terence Stamp Fotoğrafları Terence Stamp Fotoğrafları