Terry Notary

Terry Notary
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.8.1968
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu, dublör ve dublör koçu.

Avatar, The Adventures of Tintin: Secrets of the Unicorn, the Planet of the Apes ve The Hobbit filmlerindeki dublör çalışmalarıyla beğeni toplamıştır.

Filmografi

2017 Maymunlar Cehennemi: Savaş
2014 Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2012 Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2011 Tenten'in Maceraları
2011 Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Uzaylıların Şafağı
2010 Primal
2009 The Lost Tribe (Ayrıca Yapımcı)
2009 Avatar
2009 The Forgotten Ones (Video Filmi – Ayrıca Yapımcı)
2008 The Incredible Hulk
2007 Fantastik 4: GümüŞ Sörfçü'nün Yükselisi
2007 Düç İçinde Düş
2007 Next
2007 If I Had Known I Was a Genius
2006 Süperman Dönüyor
2005 Ben ve Sen ve Diğerleri
2003 X-Men 2
2002 Ateşli Piliç
2001 Maymunlar Gezegeni
2001 Hayvan
2000 Grinç
1994 Later with Greg Kinnear (TV Dizisi)

Oyuncu Olarak

2019 Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 2
2018 Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2017 Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Kare
2017 Kong: Kafatası Adası
2016 Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılasması
2014 Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2013 Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2012 Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Dehset Kapanı
2011 Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2009 The Lost Tribe
2009 Avatar
2009 The Forgotten Ones (Video Filmi – Ayrıca Yapımcı)
1993 The Tonight Show with Jay Leno (TV Programı)

Görev Aldığı Yapımlar

Terry Notary Fotoğrafları

Terry Notary Fotoğrafları Terry Notary Fotoğrafları Terry Notary Fotoğrafları Terry Notary Fotoğrafları Terry Notary Fotoğrafları