Teyonah Parris

Teyonah Parris
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.9.1987
Doğum Yeri:Washington

ABD'li oyuncu.

Güney Carolina Juilliard Yüksek Okulu mezunudur. Mad Men (2012-2015), Sevgili Beyaz Irk (2014) ve Chi-Raq (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Twelve
2020 Şeker Adamın Laneti
2020 The Photograph
2019 Point Blank
2018 Sokağın Dili Olsa
2016 Love Under New Management: The Miki Howard Story
2016 90 Days (Kısa Film)
2015 Where Children Play
2015 Five Nights in Maine
2015 Chi-Raq
2014 Sevgili Beyaz Irk
2014 Caught a Ghost: Get Your Life (Kısa Video)
2014 Beraber Geldiler
2013 A Picture of You
2010 Wu is Dead (Kısa Film)
2010 How Do You Know
2010 Empire Corner (Kısa Film)

Televizyon

2020 WandaVision
2018 Murder (TV Filmi)
2017 Placeholders
2017 Empire
2017 Survivor's Remorse
2013 Kanıt Peşinde
2015 Mad Men
2010 The Good Wife

Görev Aldığı Yapımlar

Teyonah Parris Fotoğrafları

Teyonah Parris Fotoğrafları Teyonah Parris Fotoğrafları Teyonah Parris Fotoğrafları Teyonah Parris Fotoğrafları Teyonah Parris Fotoğrafları