Thea Sharrock

Thea Sharrock
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1976
Doğum Yeri:Londra

İngiliz senarist ve yönetmen.

Senden Önce Ben (2016), The Hollow Crown (2012) ve The One and Only Ivan (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 The One and Only Ivan
2016 Senden Önce Ben
2010 'As You Like It' at Shakespeare's Globe Theatre (Video)

Televizyon

2014 Call the Midwife
2012 The Hollow Crown

Senaryo

2012 The Hollow Crown

Görev Aldığı Yapımlar

Thea Sharrock Fotoğrafları

Thea Sharrock Fotoğrafları Thea Sharrock Fotoğrafları Thea Sharrock Fotoğrafları Thea Sharrock Fotoğrafları Thea Sharrock Fotoğrafları