Theo James

Theo James
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :16.12.1984
Doğum Yeri:Oxford

İngiliz oyuncu ve yapımcı.

Tam adı Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis'tir. Annesi Jane Ulusal Sağlık Servisi'nde çalışanı ve babası Philip ise bir iş danışmanıydı. 5 kardeşin ortancasıdır. Babasının büyükbabası Mora Yarımadası'ndan Yeni Zelanda'ya taşınan bir Yunan, anne tarafı ise İngiliz ve İskoç kökenlidir. Aylesbury Dilbilgisi Okulu'na girdi ve Nottingham Üniversitesi'nden felsefe lisans derecesini almaya devam etti. Bristol Eski Vic Tiyatro Okulu'na eğitim gördü.

Bedlam'da Jed Harper, suç draması Golden Boy'da Walter William Clark, Jr. ve The Divergent Series'in film uyarlamalarında Tobias 'Four' Eaton karakterlerini canlandırdı.

Filmografi

2020 Archive
2019 Arnaqueurs associés
2018 The War of the Worlds: The Musical Drama
2018 Londra Toprakları
2018 How It Ends
2018 Aşkın Algoritması
2018 Komplo
2016 Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları
2016 Saklı Kalanlar
2016 Allegiant: VR Experience (Video Oyunu - Seslendirme)
2016 Yandaş
2016 Herkese Karşı
2015 Intrusion
2015 Kuralsız
2014 Uyumsuz
2012 The Domino Effect
2012 Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2011 Skor Sıfır
2010 Uzun Boylu Esmer Adam

Televizyon

2020 Castlevania (Seslendirme)
2019 The Witcher
2019 Sanditon
2019 Dark Crystal: Le temps de la résistance (Seslendirme)
2013 Altın Çocuk
2012 Room at the Top (Mini Dizi)
2012 Case Sensitive
2011 Bedlam
2010 Downton Abbey
2010 A Passionate Woman (Mini Dizi)

Yapımcı

2021 Lakewood
2020 Archive
2019 Arnaqueurs associés
2018 Komplo

Televizyon

2019 Sanditon

Görev Aldığı Yapımlar

Theo James Fotoğrafları

Theo James Fotoğrafları Theo James Fotoğrafları Theo James Fotoğrafları Theo James Fotoğrafları Theo James Fotoğrafları