Thomas Middleditch

Thomas Middleditch
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :10.3.1982
Doğum Yeri:Nelson

İngiliz asıllı Kanadalı senarist ve oyuncu.

Tam adı Thomas Steven Middleditch'tir. Kanada Victoria Üniversitesi mezunudur. Burada okuduğu dönemde çizimler yapmıştır ve bir mağazada çalışmıştır. Ardından Chicago'ya taşındı ve burada The Second City ve iO Theatre'da oyunculuk dersleri aldı. HBO dizisi Silikon Vadisi'nde canlandırdığı Richard Hendricks rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Godzilla: Canavarlar Kralı
2018 Henchmen (Seslendirme)
2018 Replicas
2018 Yakalandın
2017 Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film (Seslendirme)
2017 Entanglement
2017 Kong: Kafatası Adası (Seslendirme)
2016 Sunspring (Kısa Film)
2016 Joshy
2015 The Final Girls
2015 SMILF (Kısa Film)
2015 The Bronze
2014 Search Party
2014 Birileri Barry'yle Evlensin
2014 All's Fair (Kısa Film)
2013 Para Avcısı
2013 The Kings of Summer
2012 Parti Zamanı
2012 The Brass Teapot
2012 Kampanya
2012 Flynn Olmak
2011 Michel Jean-Michel: Overexposed (Kısa Film)
2011 Certainty
2011 Dog DNA (Kısa Film)
2010 Ghostbusters Return (Kısa Film)
2010 Night Home (Kısa Film)
2010 Yedek Polisler
2009 Splinterheads
2009 Aşkın Yaşı Yok
2009 Mint in Box (Kısa Video)

Televizyon

2018 Last Week Tonight with John Oliver
2018 Silikon Vadisi
2018 Bob's Burgers (Seslendirme)
2017 Rick and Morty (Seslendirme)
2017 Penn Zero: Part-Time Hero (Seslendirme)
2017 Animals. (Seslendirme)
2017 Red Carpet Report (Mini Dizi – Seslendirme)
2017 Breaking Boundaries with Eliza Coupe (Mini Dizi)
2016 Drunk History
2016 Conan
2016 Off Camera with Sam Jones
2016 Great Minds with Dan Harmon
2016 TripTank (Seslendirme)
2015 Comedy Bang! Bang!
2015 Scheer-RL
2014 You're the Worst
2013 The Pete Holmes Show
2013 Trophy Wife
2013 Key and Peele
2013 CollegeHumor Originals
2013 The Office
2013 Newsreaders
2013 Jake and Amir (Mini Dizi)
2013 The Funtime Gang (TV Filmi)
2013 The Farm (TV Filmi)
2013 The Morning After (Mini Dizi)
2012 Mash Up
2012 Bravest Warriors (Seslendirme)
2012 Hardly Working (Mini Dizi)
2011 Matumbo Goldberg
2011 FCU: Fact Checkers Unit
2011 The League
2011 Funny or Die Presents...
2011 Beavis and Butt-Head (Seslendirme)
2011 Ugly Americans (Seslendirme)
2011 Mash Up (TV Filmi)
2010 Robotomy (Seslendirme)
2010 The Back Room (Mini Dizi)
2010 UCB Comedy Originals (Mini Dizi)
2010 Hitched (TV Filmi)
2009 Memoirs of a Manchild

Video Oyunu (Seslendirme)

2013 Star Wars: The Old Republic - Rise of the Hutt Cartel

Senaryo

2009 Mint in Box (Kısa Video)

Televizyon

2015 Penn Zero: Part-Time Hero
2013 CollegeHumor Originals
2013 Jake and Amir
2009 Memoirs of a Manchild

Görev Aldığı Yapımlar

Thomas Middleditch Fotoğrafları

Thomas Middleditch Fotoğrafları Thomas Middleditch Fotoğrafları Thomas Middleditch Fotoğrafları Thomas Middleditch Fotoğrafları Thomas Middleditch Fotoğrafları