Thomas Stuber

Thomas Stuber
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :31.3.1981
Doğum Yeri:Leipzig

Alman oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Mesleğe filmlerde staj ve asistanlık yaparak başladı. 2002 yılında senaryo, set amirliği ve yönetmen yardımcılığı görevlerinde bulunmaya başladı. 2006 yılı yapımı Es Geht uns Gut ve 2008 yapımı Teenage Angst kısa filmleriyle ilk kez yönetmenlik yaptı ve Uluslararası Berlin Film Festivali'nde yarıştı. 2011 yapımı Köpekler ve Atlar filmiyle Alman Kısa Film ödüllerinde Öğrenci Oscarı ödülünü kazandı.

Filmografi

Yönetmen

2018 In den Gängen
2015 Herbert
2012 Von Hunden und Pferden (Kısa Film)
2008 Teenage Angst
2006 Es geht uns gut (Kısa Film)
2005 Raus aus dem Garten der Liebe (Kısa Film)
2004 Picknick (Kısa Film)

Televizyon

2019 Tatort
2018 Kruso (TV Filmi)
2016 Ein Mann unter Verdacht (TV Filmi)
2014 Großstadtrevier

Senaryo

2018 In den Gängen
2015 Herbert
2012 Von Hunden und Pferden (Kısa Film)
2008 Teenage Angst
2006 Es geht uns gut (Kısa Film)
2005 Raus aus dem Garten der Liebe (Kısa Film)
2004 Picknick (Kısa Film)

Yapımcı

2008 Teenage Angst

Televizyon

2019 Tatort

Oyuncu

2005 Noir (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Thomas Stuber Fotoğrafları

Thomas Stuber Fotoğrafları Thomas Stuber Fotoğrafları Thomas Stuber Fotoğrafları Thomas Stuber Fotoğrafları Thomas Stuber Fotoğrafları