Thomasin McKenzie

Thomasin McKenzie
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :26.7.2000
Doğum Yeri:Wellington

Yeni Zelandalı oyuncu.

İz Bırakma (2018), Tavşan Jojo (2019) ve Hobbit: Beş Ordunun Savaşı (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Old
2021 The Justice of Bunny King
2021 The Power of the Dog
2020 Last Night in Soho
2019 Lost Girls
2019 True History of the Kelly Gang
2019 Tavşan Jojo
2019 The King
2018 İz Bırakma
2017 The Changeover
2015 The Boyfriend Game (Kısa Film)
2014 Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 A Long Beside (Kısa Film)
2014 Consent: The Louise Nicholas Story
2012 Existence

Televizyon

2018 Nori Roller Coaster Boy
2017 The Cul De Sac
2017 Lucy Lewis Can't Lose
2016 Jean (TV Filmi)
2016 Bright Summer Night
2015 End of Term
2015 Shortland Street

Görev Aldığı Yapımlar

Thomasin McKenzie Fotoğrafları

Thomasin McKenzie Fotoğrafları Thomasin McKenzie Fotoğrafları Thomasin McKenzie Fotoğrafları Thomasin McKenzie Fotoğrafları Thomasin McKenzie Fotoğrafları