Thurop Van Orman

Thurop Van Orman
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :26.4.1976
Doğum Yeri:Virginia

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

The Marvelous Misadventures of Flapjack (2008), Adventure Time with Finn & Jake (2010) ve Powerpuff Girls (1998) yapımlarıyla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 The Angry Birds Movie 2

Televizyon

2010 The Marvelous Misadventures of Flapjack

Yapımcı

2016 Home: Adventures with Tip & Oh
2014 Sanjay and Craig
2011 Adventure Time with Finn & Jake
2010 The Marvelous Misadventures of Flapjack

Senaryo

2016 Home: Adventures with Tip & Oh
2011 Adventure Time with Finn & Jake
2008 I Flushy My Brushy (Kısa Film)
2008 I Flushy My Brushy (Kısa Film)
2008 Starry Night (Kısa Film)
2008 Fishmonger (Kısa Film)
2008 Sea Sick (Kısa Film)
2007 Flagship (Kısa Film)
2007 Camp Lazlo!
2006 Camp Lazlo: Shorts (Mini Dizi)
2005 Grim & Evil
2004 Powerpuff Girls

Video Oyunu

2011 Cartoon Network: Punch Time Explosion

Oyuncu

2010 Go Tell Ricky Scrotum (Kısa Film)

Seslendirme

2016 The Magnificent Menagerie of Melvin McMelanie (Kısa Film)
2016 Jo Minkus (Kısa Film)

Televizyon

2018 Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles
2018 Home: Adventures with Tip & Oh
2018 Adventure Time with Finn & Jake
2017 Too Loud
2016 Esrarengiz Kasaba
2014 Sanjay and Craig
2014 Gravity Falls: TV Shorts (Mini Dizi)
2014 Gravity Falls Shorts (Mini Dizi)
2010 The Marvelous Misadventures of Flapjack
2008 I Flushy My Brushy (Kısa Film)
2008 Starry Night (Kısa Film)
2008 Fishmonger (Kısa Film)
2008 Sea Sick (Kısa Film)
2007 Flagship (Kısa Film)

Video Oyunları

2011 Cartoon Network: Punch Time Explosion
2009 FusionFall

Görev Aldığı Yapımlar

Thurop Van Orman Fotoğrafları

Thurop Van Orman Fotoğrafları Thurop Van Orman Fotoğrafları Thurop Van Orman Fotoğrafları