Tika Sumpter

Tika Sumpter
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.6.1980
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu.

Tam adı Euphemia LatiQue Sumpter'dır. The Game (2006), Ateşli Adımlar: Eve Dönüş (2010), Ajan Salt (2010), Senden Önce (2011), Erkek Aklı (2012), Işıltılı Hayatlar (2012) ve The Haves and the Have Nots (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Sonic the Hedgehog
2018 Kül Yutmaz
2018 The Pages
2018 The Old Man & the Gun
2016 Southside with You
2016 Zor Biraderler 2
2015 You Never Left (Kısa Film)
2014 Get on Up
2014 My Man Is a Loser
2014 Zor Biraderler
2013 A Madea Christmas
2012 Işıltılı Hayatlar
2012 Whitney Houston & Jordin Sparks: Celebrate (Kısa Film)
2012 Erkek Aklı
2011 Whisper Me a Lullaby
2011 Senden Önce
2011 Jason Derulo: It Girl (Kısa Video)
2010 Ajan Salt
2010 Ateşli Adımlar: Eve Dönüş

Televizyon

2019 The Haves and the Have Nots
2018 Final Space
2015 Bessie (TV Filmi)
2013 Being Mary Jane
2012 The Game
2011 Dedikoducu Kız
2011 One Life to Live
2006 Law & Order: Special Victims Unit

Görev Aldığı Yapımlar

Tika Sumpter Fotoğrafları

Tika Sumpter Fotoğrafları Tika Sumpter Fotoğrafları Tika Sumpter Fotoğrafları Tika Sumpter Fotoğrafları Tika Sumpter Fotoğrafları