Tilda Cobham-Hervey

Tilda Cobham-Hervey
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.9.1994
Doğum Yeri:Adelaide

Avustralyalı oyuncu.

One Eyed Girl (2013), 52 Tuesdays (2013), Cehennem Gecesi (2019) ve Hotel Mumbai (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Lone Wolf
2019 I Am Woman
2019 Cehennem Gecesi
2018 Hotel Mumbai
2017 Things I Know to Be True
2017 The Suitor (Kısa Film)
2016 Eaglehawk (Kısa Film)
2015 Girl Asleep
2013 One Eyed Girl
2013 52 Tuesdays

Televizyon

2017 The Heath Ledger Scholarship (Mini Dizi)
2017 Fucking Adelaide (Mini Dizi)
2016 The Kettering Incident
2016 Barracuda (Mini Dizi)

Yönetmen

2019 Roborovski (Kısa Film)
2017 A Field Guide to Being a 12-Year-Old Girl (Kısa Belgesel)

Senaryo

2019 Roborovski (Kısa Film)
2017 A Field Guide to Being a 12-Year-Old Girl (Kısa Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Tilda Cobham-Hervey Fotoğrafları

Tilda Cobham-Hervey Fotoğrafları Tilda Cobham-Hervey Fotoğrafları Tilda Cobham-Hervey Fotoğrafları Tilda Cobham-Hervey Fotoğrafları Tilda Cobham-Hervey Fotoğrafları