Tim Blake Nelson

Tim Blake Nelson
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :11.5.1964
Doğum Yeri:Oklahoma

ABD'li aktör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Nerdesin Be Birader? (2000), Çim Yaprakları (2009) ve Vahşi Batı Hikayeleri (2018) filmleriyle tanınmıştır. 12 Nisan 1994'te Lisa Benavides-Nelson'la evlenmiştir ve üç çocuk sahibidir.

Filmografi

2020 Just Mercy
2020 The True Don Quixote
2019 Angel Has Fallen
2019 The Long Home
2019 Tribe
2019 Düzenbazlar
2019 The Report
2018 Vahşi Batı Hikayeleri
2018 Monster
2017 The Institute
2017 Sidney Hall
2017 Deidra & Laney Rob a Train
2016 Billy Lynn's Long Halftime Walk
2016 Colossal
2016 Okkervil River RIP (Kısa Film)
2016 The Confirmation
2015 Fant4stik
2015 Black Dog, Red Dog
2015 Anestezi
2014 Rickover: The Birth of Nuclear Power
2014 Elçiyi Öldür
2014 The Sound and the Fury
2014 Yolcu
2013 Snake & Mongoose
2013 Tanrının Oğlu
2013 Bukowski
2013 As I Lay Dying
2013 Blue Caprice
2012 Lincoln
2012 Adventures in the Sin Bin
2012 Büyük Mucize
2011 Büyük Yarış
2011 Detachment
2011 Yelling to the Sky
2011 Çifte Soygun
2009 Çim Yaprakları
2009 Saint John of Las Vegas
2008 American Violet
2008 The Incredible Hulk
2006 The Astronaut Farmer
2006 Fido
2006 Hoot
2006 Come Early Morning
2006 The Darwin Awards
2005 Syriana
2005 Arapsaçı
2005 My Suicidal Sweetheart
2005 The Moguls
2004 Zor Baba ve Dünür
2004 Bereft
2004 Son Perde
2004 Scooby-Doo 2 - Canavarlar Kaçtı
2003 Wonderland
2003 Kuyu
2003 A Foreign Affair
2002 Azınlık Raporu
2002 Cherish
2002 The Good Girl
2000 Nerdesin Be Birader?
2000 Hamlet
1998 İnce Kırmızı Hat
1997 Prix Fixe (Kısa Film)
1997 Köstebek
1996 Joe's Apartment (Seslendirme)
1995 Agir Toplar
1994 Amateur
1993 Motel Blue 19 (Seslendirme)
1992 This Is My Life

Televizyon

2019 Watchmen
2019 Unbreakable Kimmy Schmidt
2018 Dallas & Robo (Seslendirme)
2017 Wormwood (Mini Belgesel Dizi)
2015 For Justice (TV Filmi)
2015 Black Dynamite (Seslendirme)
2014 Klondike (Mini Dizi)
2011 Modern Family
2011 Chaos
2009 Kanıt Peşinde
2009 Possible Side Effects (TV Filmi)
2005 Stella
2005 Warm Springs (TV Filmi)
1996 Dead Man's Walk (Mini Dizi)
1995 House of Buggin'
1989 The Unnaturals

Video Oyunu

2008 The Incredible Hulk (Seslendirme)

Yönetmen

2015 Anestezi
2009 Çim Yaprakları
2001 Gri Bölge
2001 O - Bir Dev Adam
1998 Kansas (Kısa Film)
1997 Eye of God

Televizyon

2015 Z: The Beginning of Everything
2006 Haskett's Chance

Yapımcı

2019 Tribe
2015 Anestezi
2009 Çim Yaprakları
2003 A Foreign Affair
2001 Gri Bölge

Senaryo

2015 Anestezi
2009 Çim Yaprakları
2001 Gri Bölge
1998 Kansas (Kısa Film)
1997 Eye of God

Televizyon

1992 Hardcore TV
1989 The Unnaturals

Görev Aldığı Yapımlar

Tim Blake Nelson Fotoğrafları

Tim Blake Nelson Fotoğrafları Tim Blake Nelson Fotoğrafları Tim Blake Nelson Fotoğrafları Tim Blake Nelson Fotoğrafları Tim Blake Nelson Fotoğrafları