Tim Hill

Tim Hill
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :31.3.1973

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Timothy Hill'dir. Kariyerine Rocko's Modern Life, Exit 57, KaBlam!, SpongeBob SquarePants ve Kenny the Shark gibi filmlerin senarist ve yönetmenliğini yaparak başladı. Sünger Bob Kare Şort (1999), Sünger Bob Kare Pantolon (2004) ve Hop (2011) filmleriyle tanınmıştır. Eşi Veronica Alicino da kendisi gibi senarist ve yönetmendir.

Filmografi

Yönetmen

2020 It's a Wonderful Sponge
2019 Büyükbaba ile Savaş
2011 Hop
2007 Alvin ve Sincaplar
2006 Garfield 2
2001 Max Keeble's Big Move
1999 Uzaylı Kuklalar
1997 Action League Now!!: Rock-A-Big-Baby (Kısa Film)

Televizyon

2014 Grumpy Cat's Worst Christmas Ever (TV Filmi)
2012 Sketchy
2004 Littleburg
1998 Kablam!
1995 Exit 57

Yapımcı

1997 Action League Now!!: Rock-A-Big-Baby (Kısa Film)

Televizyon

2002 100 Deeds for Eddie McDowd
2000 Kablam!
1993 Welcome Freshmen

Senaryo

2020 It's a Wonderful Sponge
2009 SpongeBob SquarePants: Spongicus (Video)
2004 Sünger Bob Kare Pantolon
1997 Action League Now!!: Rock-A-Big-Baby (Kısa Film)

Televizyon

2018 Sünger Bob Kare Şort
2012 Sketchy
2005 Kenny the Shark
2001 100 Deeds for Eddie McDowd
2000 The War Next Door
1998 Kablam!
1996 Rocko'nun Modern Yaşamı
1991 Welcome Freshmen
1989 Make the Grade
2015 Funny Show Presents (Belgesel Dizi)
2017 Michael Jackson's Halloween (TV Filmi)
2014 Grumpy Cat's Worst Christmas Ever (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Tim Hill Fotoğrafları

Tim Hill Fotoğrafları Tim Hill Fotoğrafları Tim Hill Fotoğrafları Tim Hill Fotoğrafları Tim Hill Fotoğrafları