Tim Miller

Tim Miller
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :22.9.1958
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li animatör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Timothy Miller'dır. En İyi Animasyon Film kategorisinde Oscar'a aday olarak gösterilen  kısa animasyon filmi Gopher Broke (2004): Ejderha Dövmeli Kız (2011) ve yardımcı yönetmenliğini yaptığı Thor: Karanlık Dünya (2013) ve yönetmenliğini yaptığı Deadpool (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Terminator: Dark Fate
2016 Deadpool 
2003 Rockfish (Kısa Film)
2002 Aunt Luisa (Kısa Film)

Televizyon

2019 Love, Death & Robots

Yapımcı

2019 Sonic the Hedgehog
2006 A Gentlemen's Duel (Kısa Film)
2004 Gopher Broke (Kısa Film)
2004 In the Rough (Kısa Film)

Televizyon

2019 Love, Death & Robots

Senaryo

2019 Terminator: Dark Fate
2006 A Gentlemen's Duel (Kısa Film)
2004 Gopher Broke (Kısa Film)
2004 In the Rough (Kısa Film)
2003 Rockfish (Kısa Film)
2002 Aunt Luisa (Kısa Film)

Televizyon

2019 Love, Death & Robots

Görev Aldığı Yapımlar

Tim Miller Fotoğrafları

Tim Miller Fotoğrafları Tim Miller Fotoğrafları Tim Miller Fotoğrafları Tim Miller Fotoğrafları Tim Miller Fotoğrafları