Tim Story

Tim Story
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :13.3.1970
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Timothy Kevin Story'dir. Taksi (2004), Erkek Aklı (2012), Berber Dükkanı (2002) ve Fantastik Dörtlü (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Humbug
2021 Monopoly
2021 Ride Along 3
2021 My Own Worst Enemy
2020 Tom and Jerry
2019 Shaft
2016 Kevin Hart: What Now? (Belgesel)
2016 Zor Biraderler 2
2014 Erkek Aklı 2
2014 Zor Biraderler
2013 Kevin Hart: Let Me Explain (Belgesel)
2012 Erkek Aklı
2011 Kevin Hart: Laugh at My Pain (Belgesel)
2009 Hurricane Season
2007 Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2005 Fantastik Dörtlü
2004 Taxi
2002 Berber Dükkânı
1999 The Firing Squad
1997 One of Us Tripped

Televizyon

2017 White Famous
2017 Scorpion
2016 Brothers in Atlanta (TV Filmi)
2016 What Goes Around Comes Around (Kısa Film)
2015 Nicki
2011 Supah Ninjas (Mini Dizi)
2010 CSI: Miami
2006 Standoff

Yapımcı

2021 My Own Worst Enemy
2020 Praise This
2019 Shaft
2013 The Signal (Kısa Film)
2008 First Sunday

Televizyon

2021 Think Like a Man
2019 Prince of Peoria
2017 White Famous
2016 What Goes Around Comes Around (Kısa Film)
2007 Standoff
2006 The 12th Man (TV Filmi)

Senaryo

1999 The Firing Squad
1999 Urban Menace (Video)

Oyuncu

2016 Kevin Hart: What Now? (Belgesel)
2007 The Fantasticar: State of the Art (Kısa Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Tim Story Fotoğrafları

Tim Story Fotoğrafları Tim Story Fotoğrafları Tim Story Fotoğrafları Tim Story Fotoğrafları Tim Story Fotoğrafları