Tinatin Dalakishvili

Tinatin Dalakishvili
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.2.1991
Doğum Yeri:Tiflis

Gürcü model ve oyuncu.

Seazone (2010), Zvezda (2014) ve Abigail (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Abigail
2019 From Georgia to Georgia (Kısa Film)
2017 Pro lyubov. Tolko dlya vzroslykh
2017 Hostages
2016 Intérieur nuit
2015 Gadakargulebi (Kısa Film)
2014 Lost in Escapade (Kısa Film)
2014 Barefooted (Kısa Film)
2014 Eshmakis Borbali (Seslendirme)
2014 Zvezda
2014 Tbilisi, I Love You
2012 Lyubov s aktsentom
2012 Bolo gaseirneba
2010 Seazone

Televizyon

2015 My Wife's Girlfriends

Görev Aldığı Yapımlar

Tinatin Dalakishvili Fotoğrafları

Tinatin Dalakishvili Fotoğrafları Tinatin Dalakishvili Fotoğrafları Tinatin Dalakishvili Fotoğrafları Tinatin Dalakishvili Fotoğrafları Tinatin Dalakishvili Fotoğrafları