Tolga Karaçelik

Tolga Karaçelik
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :19.5.1981
Doğum Yeri:İstanbul

Türk yönetmen ve senarist.

Tam adı Tolga Kenan Karaçelik'tir. Özel Koç Lisesi ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur.

Filmografi

Yönetmen

2018 Kelebekler
2014 Sarmaşık
2011 Gişe Memuru
2011 60 Seconds of Solitude in Year Zero
2010 Rapunzel 2 (Kısa Film)
2005 Evoke (Kısa Film)

Televizyon

2013 Bebek İşi (TV Dizisi)

Senaryo

2018 Kelebekler
2014 Sarmaşık
2011 Gişe Memuru

Yapımcı

2018 Kelebekler
2011 Gişe Memuru
2010 Rapunzel 2 (Kısa Film)

Oyuncu

2011 Kurtuluş Son Durak

Görev Aldığı Yapımlar

Tolga Karaçelik Fotoğrafları

Tolga Karaçelik Fotoğrafları Tolga Karaçelik Fotoğrafları Tolga Karaçelik Fotoğrafları Tolga Karaçelik Fotoğrafları Tolga Karaçelik Fotoğrafları