Tolga Yüce

Tolga Yüce
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.11.1989
Doğum Yeri:Kars

Türk oyuncu.

İstanbul Arel Üniversitesi Radyo-TV ve Sinema Bölümü mezunudur. Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatro Bölümü ve Turkey New York’ta oyunculuk eğitimleri aldı.

2012 yılında Jandarma komando olarak Tokat’ta yapan Tolga Yüce, artan terör olayları sonrası “gönüllü olarak” askerlik yapma talebiyle, askerlik şubesine yaptığı başvuruyla gündeme gelmiştir. 2015 yılında gösterime giren Kafes filminde ülkücü Dursun Önkuzu'yu canlandırmış ve büyük beğeni toplamıştır.

Filmografi

2019 Ferhat ile Şirin: Ölümsüz Aşk
2018 Tut Yüreğimden Anne
2018 Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn
2016 1 Kezban 1 Mahmut: Adana Yollarında
2015 Masal
2015 Kafes

Televizyon

2017 Arka Sokaklar
2017 Kırgın Çiçekler
2015 Aşkların En Güzeli
2013 Unutma Beni
2011 Beni Affet
2009 Deniz Yıldızı

Görev Aldığı Yapımlar

Tolga Yüce Fotoğrafları

Tolga Yüce Fotoğrafları Tolga Yüce Fotoğrafları Tolga Yüce Fotoğrafları