Tom Glynn-Carney

Tom Glynn-Carney
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :7.2.1995

İngiliz aktör.

Bolton Canon Slade School'dan mezun olduktan sonra Musical Theatre in Pendleton College of Performing Arts'ta ve Guildhall School of Music and Drama'da oyunculuk eğitimi aldı. Dunkirk (2017) ve Tolkien (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Tolkien
2019 The King
2017 Dunkirk

Televizyon

2018 Doing Money
2017 The Last Post
2013 Casualty

Görev Aldığı Yapımlar

Tom Glynn-Carney Fotoğrafları

Tom Glynn-Carney Fotoğrafları Tom Glynn-Carney Fotoğrafları Tom Glynn-Carney Fotoğrafları Tom Glynn-Carney Fotoğrafları Tom Glynn-Carney Fotoğrafları