Tom Green

Tom Green
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :30.7.1971
Doğum Yeri:Ontario

kanadalı komedyen, aktör, müzisyen, şovmen, senarist, yapımcı ve yönetmen. 

Tam adı Michael Thomas Green'dir. MTV'de yaptığı The Tom Green Show'la tanınmaktadır. Ayrıca Road Trip (2000), Charlie's Angels (2000), Freddy Got Fingered (2001), Stealing Harvard (2002) ve Shred (2008) filmleriyle de tanınır. Aktris Drew Barrymore ile evlidir.

Filmografi

Aktör Olarak

2018 Interviewing Monsters
2018 Iron Sky: The Coming Race
2017 Bethany
2016 Uploaded
2016 Total Frat Movie
2016 En Süper Kahramanlar (Seslendirme)
2016 Do the Donald (Video Kısa Film)
2014 Swearnet: The Movie
2009 Revenge of the Boarding School Dropouts (Video Filmi)
2008 Shred (Video Filmi)
2008 Legacy (Video Filmi)
2008 Freezer Burn: The Invasion of Laxdale
2005 Now That's Funny (Video Filmi)
2005 Bob the Butler
2003 Grind
2002 Stealing Harvard
2001 Freddy Got Fingered
2000 Geyik muhabbeti
2000 Charlie'nin Melekleri
1999 Superstar
1998 The Chicken Tree (Kısa Film)
1998 Clutch

Televizyon

2017 Puppy Dog Pals (Seslendirme)
2017 Trailer Park Boys: Out of the Park
2017 Mothership
2015 Comedy Bang! Bang!
2015 Trailer Park Boys: Drunk, High & Unemployed (TV Filmi)
2013 Workaholics (Seslendirme)
2013 Seed
2004 Odd Job Jack (Seslendirme)
2002 Malcolm in the Middle
2002 The True Meaning of Christmas Specials (TV Filmi)
2000 Dilbert (Seslendirme)

Yapımcı Olarak

2016 Do the Donald (Kısa Video Filmi)
2013 Tom Green Live (TV Dizisi)
2013 Tom Green: Live (Video Filmi)
2012 Tom Green Live (Belgesel)
2008 Freezer Burn: The Invasion of Laxdale
2006 Tom Green Live! (TV Dizisi)
2006 Poolside Chats with Neil Hamburger (TV Dizisi)
2005 Light Coming Out of Ear!!! (Kısa Film)
2005 Bob the Butler
2002 The Skateboard Show (TV Filmi)
2001 The Tom Green Show: Early Exposure (Video Filmi)
2000 The Tom Green Cancer Special (Kısa Belgesel)
1999 The Tom Green Show (TV Dizisi)
1999 Tom Green: Something Smells Funny (Video Filmi)
1999 Tom Green: Tonsil Hockey (Video Filmi)
1999 Tom Green: Endangered Feces (Video Filmi)
1994 The Tom Green Show (TV Dizisi)

Senarist Olarak

2018 This Is Not Happening (Belgesel Dizi)
2012 Tom Green Live (Belgesel)
2010 Tom Green's Best of the Fest (TV Filmi)
2005 Light Coming Out of Ear!!! (Kısa Film)
2003 The Tom Green Show (TV Dizisi)
2001 The Tom Green Show: Early Exposure (Video Filmi)
2001 Freddy Got Fingered
2000 The Tom Green Show Uncensored (Video Filmi)
2000 The Tom Green Cancer Special (Kısa Belgesel)
2000 The Tom Green: Road Kill (Belgesel Video)
1999 Tom Green: Something Smells Funny (Video Filmi)
1999 Tom Green: Tonsil Hockey (Video Filmi)
1999 Tom Green: Endangered Feces (Video Filmi)
1994 The Tom Green Show (TV Dizisi)

Yönetmen Olarak

2015 On the Road with Tom Green (TV Filmi)
2005 Light Coming Out of Ear!!! (Kısa Film)
2002 Subway Monkey Hour (TV Filmi)
2001 Freddy Got Fingered
1999 Tom Green: Endangered Feces (Video Filmi)

Diskografi
2008 Basement Jams
2005 Prepare For Impact
1998 Not The Green Tom Show
1992 Huh!? Stiffenin Against The Wall

Tekli ve Müzik Videoları

2016 Tom Green
2005 Tom Green
1999 Tom Green
1992 Organized Rhyme
1992 Organized Rhyme

Görev Aldığı Yapımlar

Tom Green Fotoğrafları

Tom Green Fotoğrafları Tom Green Fotoğrafları Tom Green Fotoğrafları Tom Green Fotoğrafları Tom Green Fotoğrafları